Categorías
Actes Municipalisme

Fem front a la pujada del preu de la llum!

Municipalistes per la República des de Baix organitza la primera Trobada Municipalista Oberta, per fer front des del municipalisme, els ajuntaments i el món local al constant increment del preu de la llum.

Una trobada a la que estan convidats representants d’ajuntaments, candidatures locals i entitats d’arreu del territori català, i on es debatrà sobre quines mesures es poden posar en marxa de manera coordinada per fer front als efectes de la pujada indiscriminada del preu de la llum, així com treballar per abordar la problemàtica des de l’arrel.

«Només teixint aliances polítiques i socials, d’esquerres, republicanes, feministes i ecologistes aconseguirem fer front a la situació actual»

Article de Dolors Sabater i Mireia Boya a NacióDigital

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *