Categorías
Actes Municipalisme

Com governar des del municipalisme transformador i republicà?

Continuem treballant per enfortir les apostes per candidatures àmplies i lligades al territori, el municipalisme d’esquerres, republicà, ecologista i feminista. En aquesta ocasió, jornada de formació i debat a Sant Pol de Mar al voltant de la gestió i la política municipal, amb la participació de diferents ponents, majoritàriament provinents de governs locals i/o experts en les diverses temàtiques. Des de la més estratègica, a la ponència inicial, seguit d’enfocament d’una campanya electoral, la formació de govern, o sobre la relació entre regidores de govern i l’assemblea local.

L’objectiu és compartir com la voluntat d’implicar-se activament en la transformació local des dels governs municipals ens condiciona, i com es pot treballar per accentuar-ne les oportunitats i mitigar-ne els riscos.

«Cal que el municipalisme transformador i republicà s’organitzi pel 2023 i prengui el poder municipal al màxim de municipis, sense renúncies i sense complexos.»

Dolors Sabater – diputada al Parlament de Catalunya de Guanyem Catalunya

«Hi ha transformacions que es fan des del carrer, d’altres quan assumeixes responsabilitats de Govern. Sempre amb un model de poble!»

Ona Curto- regidora de govern a Arenys de Mar per la CUP

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.